Losos na citronu a tymiánu
Ingredience: čerstvý losos ( pro dvě osoby 40-50 dkg) , půlka citronu, sůl, pepř, tymián, máslo
Postup: Čerstvého lososa si omyjeme, osolíme, opepříme a zlehka posypeme tymiánem. Na pánvi rozehřejeme trochu másla, dáme na něj lososa a pokapeme šťávou z půlky citronu. Opékáme z každé strany cca 5 minut. Podáváme s vařeným bramborem.
Komentáře
Přehled komentářů
My na lososa moc nejsme. Ale tohle vypadá tak lákavě....možná ho zkusím :-) Jinak gratulace k webíku :-) papa
Re: Vypadá super!
(Miškynka, 16. 2. 2012 14:50)Evi děkuji, poprvé jsem ho dělala čerstvého a chuť je o 100% lepší než když je mražený :) Určitě vyzkoušej ;)
Vypadá super!
(Evča murkaeva, 16. 2. 2012 14:45)